Samsung Notebook 7 Spin (2018) objavljeni posebni detalji, kao i novi video

Fotografija članka: Samsung Notebook 7 Spin (2018) objavljeni posebni detalji, kao i novi video

Samsung Notebook 7 Spin (2018) je premijerno predstavljen na CES 2018 sajmu, a ovih su se dana pojavili neki novi i vrlo zanimljivi detalji prijenosnog računala.

Oglas

Za početak vidimo kako se zahvaljujući rotacijskoj šarki može otvoriti u svih 360 stupnjeva, što ćete moći vidjeti i na video prilogu niže. Ekran je dijagonale 13,3 točaka i FHD rezolucije, te je osjetljiv na dodir u 10 točaka. Ono što su napravili drugačije je čitač otiska prsta koji je skriven na desnom rubu, te podržava i Windows Hello.

Ovaj prijenosnik srednje klase dolazi s jačom baterijom od 43 WHr, podržava digitalnu olovku, a ugrađen je i 4-jezgreni Intel procesor 8. generacije. Inače djeluje vrlo svestrano i elegantno, a Samsung je ugradio i nešto što se zove Studio Plus, što je u osnovi konkurencija Appleovom iMovie alatu za video editiranje i izradu videa. Na raspolaganju vam je i Security Folder kao dodatna usluga.

Saznajemo kako će se Samsung Notebook 7 Spin (2018) bi se u prodaji trebao pojaviti u prvom ovogodišnjem kvartalu, a cijena bi trebala biti oko 800$, kao što je to bila cijena i njegovog prethodnika.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.