Samsung Notebook 7 hibridni prijenosnik s Windows 10 i zgodnom cijenom

Fotografija članka: Samsung Notebook 7 hibridni prijenosnik s Windows 10 i zgodnom cijenom

Ovog je tjedna Samsung predstavio svoj novi konvertibilni prijenosnik koji radi na Windows 10 operativnom sustavu. Prepoznat ćete ga pod nazivom Samsung Notebook 7 Spin.

Oglas

Mislili ste kako je Samsung odustao od proizvodnje prijenosnih računala? Iako su njihove prodajne brojke zanemarive, južnokorejska kompanija se ne želi maknuti s tog tržišta, žele imati svoje predstavnike. Čini nam se kako novi Samsung Notebook 7 Spin ima perspektivu.

Ono što je prvo prepoznatljivo na njemu je način rotacije ekrana za punih 360 stupnjeva, kao što je no npr. slučaj s Lenovo Yoga serijom, a koji su i prvi u svijetu predstavili ovakav način otvaranja, a i kojima namjeravaju konkurirati. Ekran je Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka. Dolazi u dvije veličine – 15,6 inča i 13,3 inča.

Zgodno je i što baterija podržava brzo punjenje. Na 15,6 inčnom modelu će se napuniti za sat i pol, a na 13,3 inčnom modelu desetak minuta više. Sa samo 20 minuta punjenja dobit ćete čak 2 sata rada.

Spomenimo kako je ugrađen novi Intelov Core i5 procesor na manjem, a Core i7 na većem modelu, uz dodatnu Nvidia 940MX grafiku. Samsung najavljuje i poseban Video HDR koji će posebno pojačati i izoštriti ekran, te će boje biti življe.

Samsung Notebook 7 Spin će se početi prodavati navodno od sutra, 26. lipnja, a početna cijena bi mu trebala biti 799$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.