Samsung na sajmu IFA najavio Digitalni humanizam kroz proizvode potrošačke elektronike

Fotografija članka: Samsung na sajmu IFA najavio Digitalni humanizam kroz proizvode potrošačke elektronike

Samsung na sajmu IFA najavio Digitalni humanizam kroz proizvode potrošačke elektronike

Predsjednik Yoon izjavio je da je Samsung svoju predanost proizvodima koji podržavaju dijeljenje osobnih iskustava i izražavanje osobnog stila podigao na višu razinu pod sloganom „digitalni humanizam“, programom cijele kompanije koji nadahnjuje digitalne medije s više emocionalnog značaja.

„Digitalna tehnologija je ujedno i učinkovita i prikladna, ali ne može na pravi način prenijeti ljudske emocije i toplinu“, izjavio je g. Yoon. “da bi potrošači voljeli digitalne proizvode, oni moraju inspirirati njihovo srce.”

G. Yoon identificirao je pet elemenata Samsungove kampanje „digitalni humanizam“:
1. Bit / esencija: ključne vrijednosti proizvoda će se osnažiti te će pružati najviše standarde očekivanih performansi.
2. Uključivanje: proizvodi će biti mrežno i međusobno povezivi kako bi potrošači mogli razmjenjivati sadržaje, poruke i njihova dnevna iskustva s drugim osobama.
3. Izražaj: Potrošači će imati veći izbor boja i dizajna, kako bi bolje iskazali svoju osobnost i okolinu.
4. Iskustvo: Proizvodi će naglašavati intuitivna sučelja i jednostavno korištenje.
5. Ekologija: Proizvodi će odražavati rastuće težnje potrošača za ekološkom odgovornošću s naglaskom na ekološki prihvatljive materijale i uštedu energije.

Samsung na sajmu IFA najavio Digitalni humanizam kroz proizvode potrošačke elektronike

G. Yoon je naveo nove Samsungove LED televizore kao predvodnike u očuvanju okoliša. Novi LED televizori smanjuju potrošnju energije za 40 posto u usporedbi s tradicionalnim LCD televizorima ravnog ekrana.

„Kad bi svaki televizor na svijetu bio zamijenjen LED televizorom, uštedjeli bi 13 milijuna kilovata struje, što je primjerice dovoljno da se opskrbi 39 milijuna domaćinstava u Njemačkoj,” izjavio je g. Yoon.

Ranije ovog ljeta Samsung je najavio značajan program zaštite okoliša, Eco-Management 2013, kojim se obvezuje na smanjivanje emisija stakleničkih plinova proizvodnih postrojenja za 50 posto te na brojne ekološki prihvatljive inicijative.

G. Yoon je izjavio da Samsungova sveobuhvatna predanost okolišu odražava ključni cilj kompanije, odnosno povezivanje s potrošačima na emocionalnoj i osobnoj razini.

„Ne bi li bilo divno kad bi mogli putem digitalnih proizvoda iskusiti toplinu i emocije? To je „digitalni humanizam“ i to je ono čemu teži Samsung,“ zaključio je g. Yoon.

Samsung na sajmu IFA najavio Digitalni humanizam kroz proizvode potrošačke elektronike

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.