Samsung Mobile PIN – inovativni izložbeni prostor za GALAXY S III u Londonu

Fotografija članka: Samsung Mobile PIN – inovativni izložbeni prostor za GALAXY S III u Londonu

Kako bi proslavio predstavljanje svog novog vodećeg pametnog telefona, GALAXY S III, Samsung predstavlja Mobile PIN, vrhunski iskustveni rasklopivi prostor. Samsung Mobile PIN potiče direktnu interakciju korisnika s najnovijom intuitivnom tehnologijom i potiče ih na isprobavanje Samsung rješenja. Ključni koncept PIN-a je da bude pokretna destinacija koja nudi iskustvo.

Younghee Lee, Samsungov viši potpredsjednik i voditelj globalnog marketinga poslovne jedinice Mobile Communications, izjavio je: „Svi su dobrodošli u ovaj dinamični i energični prostor kako bi u potpunosti doživjeli i uživali u svim temeljnim značajkama Samsung mobilnih proizvoda.“

Posjetitelje mobilnog PIN-a dočekat će u potpunosti izučeni zaposlenici koji će biti dostupni kako bi podijelili svoja znanja i demonstrirali proizvode, omogućujući korisnicima da isprobaju Samsung pametne mobilne uređaje, funkcije, usluge i aplikacije.

Prva dva Samsung Mobile PIN-a otvorit će se 29. svibnja u Westfield Shepherd’s Bushu i Old Spitalfields Marketu. Tijekom ljeta Samsung će predstaviti dva dodatna PIN-a u Hyde Parku i Olympic Parku.

Samsung Mobile PIN dizajn
Samsung Mobile PIN je jedinstveno građevinsko čudo u obliku staklene kuće koje se jednostavno može seliti s jedne lokacije na drugu. Jedna od najistaknutijih vanjskih karakteristika PIN-a su njegovi zidovi napravljeni od dvosmjernog zrcalnog stakla. Namještaj unutar PIN-a je posebno dizajniran za izlaganje proizvoda te je fleksibilan je i proširiv kako bi se mogao prilagoditi svakoj lokaciji.

Dodatna događanja
Posjetitelji će također biti pozvani da sudjeluju u raznovrsnim događanjima poput GALAXY Studia. Koristeći GALAXY S III i GALAXY Note, korisnici će imati priliku naučiti o jedinstvenim i zabavnim karakteristikama Samsung pametnih telefona. Također će moći sudjelovati u primjerice natjecanju crtanja koristeći Galaxy Note.

Samsung GALAXY S III
Dizajniran za ljude i inspiriran prirodom, GALAXY S III je pametni telefon koji prepoznaje Vaš glas, razumije Vaše namjere i dopušta Vam da podijelite trenutak brzo i jednostavno.

Ovaj elegantni i inovativni pametni telefon ima unaprijeđenu inteligenciju kako bi svakodnevni život učinio jednostavnijim. Sa Samsung GALAXY S III možete gledati sadržaj kao nikada dosad na HD Super AMOLED zaslonu veličine 4,8 inča. 8 MP kamera i 1,9 MP prednja kamera nude korisnicima mnoštvo inteligentnih značajki fotoaparata i mogućnosti vezanih za prepoznavanja lica, koje osiguravaju lako i brzo bilježenje svih trenutaka. Samsung GALAXY S III pokreće Android 4.0 Ice Cream Sandwich s uvelike poboljšanom upotrebljivosti i praktičnosti kako bi život učinio jednostavnijim. Opremljen intuitivnom tehnologijom, GALAXY S III pruža jedinstveno personalizirano mobilno iskustvo bez kompromisa.

Samsung Mobile PIN - inovativni izložbeni prostor za GALAXY S III u Londonu

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.