Samsung Lite Galaxy Note II, Galaxy S 4, Samsung Tablet od 13,3 inča i još ponešto u 2013

Fotografija članka: Samsung Lite Galaxy Note II, Galaxy S 4, Samsung Tablet od 13,3 inča i još ponešto u 2013

Ako pogledamo kakva je bila 2012. godina za Samsung, kada govorimo o novim uređajima, tada možemo reći kako je ona bila puno “pametnija” od 2011. godine. Evo i zašto.

Oglas

U 2012. godini Samsung nije šakom i kapom lansirao nove uređaje, od kojih je velik broj bio potpuno nepotreban, što su i sami kupci pokazali (ne)kupovinom pojedinih modela. Primjerice, modeli Galaxy  Tab 7,7 i Galaxy  Tab 8,9 su već u startu bili osuđeni na propast, a i trenutno se vrlo rijetko pojavljuju nadogradnje za ove modele. Ipak, Samsung je u tome odigrao jednu zanimljivu stratešku kartu, a to je preuzimanje dominacije nad tržištem tableta i smartphonea. Istina, bilo je i nepopularnih modela, ali Samsung je sada prvi, zar ne? Makar na području smarphonea :)

Ono što nas očekuje u 2013. godini od vjetrova koji pušu iz smera Samsunga, moglo bi biti u najmanju ruku zanimljivo. Šuška se ponovo o novim formatima tableta, a budući se planovi kriju iza takozvanog “Projecta J”. Glavne zvijezde trebale bi biti novi Galaxy S 4 koji stiže navodno u travnju, kao i novi Galaxy Note II Lite koji bi bio pez S Pena i možda bez Super AMOLED tehnologije. To znači da će biti osjetno jeftiniji i pristupačan i prosječnim kupcima.

Još jedna glasina je prilično “sočna”. Samsung navodno priprema i novi 13,3 inčni tablet s docking stanicom koja ima QWERTY tipkovnicu, a koji bi trebao konkurirati Asusovom Transformeru. Za sada nema informacija hoće li tatlet raditi na Androidu (možda 5.0 Key Lime Pie) ili možda na Windows 8 operativnom sustavu. No, raduje ideja o fizičkoj tipkovnici, a nije isljučen niti Retina ekran, možda i nešto bolje :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.