Samsung KN55S9C OLED TV sa zakrivljenim ekranom na Zagreb AV Showu 2013

Fotografija članka: Samsung KN55S9C OLED TV sa zakrivljenim ekranom na Zagreb AV Showu 2013

Kada vidite TV sa zakrivljenim ekranom uživo, više vam ništa neće biti isto. Izgleda i djeluje drugačije, a takav je i novi Samsung KN55S9C OLED TV.

Oglas

Samsung KN55S9C OLED TV je osim što ima zakrivljeni ekran zanimljiv i po tome što uz pomoć posebnih 3D naočala dva gledatelja mogu gledati dva različita “kanala” istovremeno i na istom ekranu u punoj veličini – primjerice muž gleda utakmicu, a žena španjolsku sapunicu.

Samsung KN55S9C OLED TV

Samsung KN55S9C OLED TV je na neki način i inovacija u kućnoj zabavi, nudeći izvanrednu kvalitetu slike uz impresivan industrijski dizajn. Svaka točka zaslona zasebno je osvijetljena i omogućava prikaz slike uz tzv. “apsolutnu” crnu boju i omjer kontrasta kakav do sada nije viđen na TV prijamnicima. Diskretna zaobljenost zaslona omogućava prikaz slike s većom dubinom u odnosu na uobičajene televizore s ravnim zaslonom. Rezultat je u potpunosti novi način doživljavanja televizije s jarkim bojama, oštrijim kontrastom i besprijekornom reprodukcijom slike.

Više o ovom zanimljivom “zakrivljenom” TV-u pogledajte i u video prilogu niže.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.