Samsung i Kia najavili suradnju – Galaxy Tab 10.1 integrirat će u K9

Fotografija članka: Samsung i Kia najavili suradnju – Galaxy Tab 10.1 integrirat će u K9

Za sve one koji ne znaku, je vjerojatno Kijin najambiciozniji automobil s kojim žele konkurirati primjerice luksuznom BMW-u Serije 7. Tako ako sada naručite automobil (koji je već u prodaji u Južnoj Koreji, a u ostatak svijeta stiže u lipnju ili kasnije) dobit ćete i popularni Samsung Galaxy Tab 10.1, iako će kako saznajemo u ponudi biti i neki drugi "ekrani". Ali dobro je znati kako će i Samsung imati svoje "prste" u jednom ovako luksuznom automobilu.

Osim različitih komandi, podataka o stanju vozila i prometnim uvjetima, na velikom 10,1 inčnom ekranu moći ćete koristiti i GPS navigaciju i multimedijski player. Samo nemojte gledati filmove dok vozite, suvozač može :)

Za one koji su to možda zaboravili, spomenimo kako je Galaxy Tab 10.1 tanak samo 8,6 milimetara, težak je 565 grama, ima bateriju od 7000 mAh koja će raditi 9 sati u video modu, odnosno 72 sata u audio (glazbenom) modu. Ekran je TFT LCD 10,1 inčni (widescreen) i rezolucije 1280×800 točaka). Tablet podržava HSPA+ vezu, WiFi, Bluetooth 3.0, ima HD kameru od 3MP (stražnja) i 2MP (prednja). Naravno, radi na Androidu uz poseban TouchWiz UI sustav.

Valjalo bi imati novu Kiju K9… :)

Samsung i Kia najavili suradnju - Galaxy Tab 10.1 integrirat će u K9

Samsung i Kia najavili suradnju - Galaxy Tab 10.1 integrirat će u K9

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.