Samsung i Eurosport kao partneri pokrenuli Android aplikaciju Eurosport Player

Fotografija članka: Samsung i Eurosport kao partneri pokrenuli Android aplikaciju Eurosport Player

Popularna aplikacija Eurosport programa za mobilni streaming dostupna je Android korisnicima, a od sada i u suradnji s tvrtkom Samsung Electronics.

Oglas

Zaljubljenici u sport diljem Europe, koji koriste mobilne uređaje s Android platformom moći će preuzeti aplikaciju „Eurosport Player“ i na taj način pratiti direktne prijenose na programima Eurosport i Eurosport 2.

Korisnici će moći pratiti OI u Londonu 2012., direktan prijenos biciklističke utrke Tour de France, motociklizam, nogomet, bilijar, zimske sportove i direktan prijenos teniskog turnira Grand slam US Open.

Povodom pokretanja ove aplikacije svi Samsungovi korisnici koji kupe Galaxy S III u promotivno razdoblju do 12. kolovoza dobit će jednomjesečnu promotivnu pretplatu za „Eurosport Player“ aplikaciju kako bi mogli uživati u detaljnim izvještajima Eurosport programa sa Olimpijskih igara u Londonu 2012. Ukoliko korisnici žele saznati više informacija o promotivnoj ponudi, mogu posjetiti internetsku stranicu Galaxys3.eurosportplayer.com.

U olimpijskoj TV emisiji Eurosport programa pod nazivom „Together to London“ – „Zajedno u London“, koja se emitira putem Londonbuzz.Eurosport.com digitalnog hub-a, gledatelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti GALAXY S III ukoliko točno odgovore na postavljena pitanja. Također, mogu koristiti i Internet stranicu za interakciju s gostujućim sportašima emisije uživo.

„Eurosport Player aplikacija pokazuje način na koji stavljamo mobitele u jezgru našeg online razvoja. Primili smo pozitivne reakcije ljubitelja sporta koji su preuzeli aplikaciju. Oduševljeni smo što sada možemo staviti naše izvanredne sadržaje na raspolaganje korisnicima Android platforme. Eurosport program nastavlja privlačiti brojnu publiku na svim zaslonima, TV uređajima, osobnim računalima, mobitelima i tabletima, a sa ljetom prepunim sportskih događanja, moći ćemo pomoći našim sportskim zaljubljenicima da prate sportska događanja gdje god se nalaze“, izjavio je Laurent Eric Le Lay, predsjednik i izvršni direktor Eurosport programa.

„Uzbuđeni smo što smo dio Olimpijskih igara u Londonu 2012 i što smo sklopili partnerstvo s Eurosport programom kako bismo ljubiteljima sporta predstavili novi model GALAXY S III. Nadam se da će naši korisnici uživati u mobilnom iskustvu koje im Samsung pruža putem Eurosport Player aplikacije”, izjavio je Young Hee Lee, potpredsjednik i direktor sektora za globalni marketing u poslovnoj jedinici za mobilne komunikacije.

Aplikacija može se preuzeti već danas putem Google Play tržišta aplikacija uz mjesečnu pretplatu u iznosu od 5,90 €.

Eurosport Player aplikacija već je dostupna na iOS operativnom sustavu. Može se također instalirati i na osobnim računalima gdje nudi dodatne ekskluzivne sadržaje i pristup opciji VoD (video po narudžbi).

Sve verzije Player aplikacije dostupne su na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.