Samsung Hope Relay – sudjeluj u humanitarnoj akciji i podrži SOS Dječje selo Hrvatska

Fotografija članka: Samsung Hope Relay – sudjeluj u humanitarnoj akciji i podrži SOS Dječje selo Hrvatska

Cilj Samsungove akcije je aktivirati građane Hrvatske, podići svijest o zdravom načinu života te ujedno pridonijeti zajednicama djece i mladih u Hrvatskoj.

Oglas

Samsung Electronics Ltd s ponosom najavljuje međunarodnu humanitarnu kampanju Hope Relay koja nam je stigla u Hrvatsku. Naime, za svaka prijeđena tri kilometra u vožnji biciklom ili na rolama, dok trčite ili ste u šetnji, Samsung Electronics donirat će 7 kuna za SOS Dječje selo Hrvatska! Sve što trebate učiniti kako biste podržali ovu humanitarnu akciju jest besplatno preuzeti Hope Relay aplikaciju putem Samsung Hrvatska Facebook stranice. Prilikom preuzimanja aplikacije kreirat ćete svog avatara i na taj način bilježit će se prijeđena udaljenost. Pridružite se humanitarnoj akciji – potaknite svoju obitelj, prijatelje i kolege na preuzimanje aplikacije. Krećite se i učinite dobro djelo, kako za Vas i Vaše zdravlje, tako i za djecu SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Za one najaktivnije i najbrže, Samsung Electronics pripremio je brojna dnevna iznenađenja. Svakog dana do završetka ove humanitarne akcije, točnije do 9.rujna 2012., svi koji preuzmu Hope Relay aplikaciju, imaju mogućnost osvajanja brojnih nagrada. Benjamin Radman, sudionik ove akcije koji je 10. kolovoza prešao čak 11 kilometara biciklom, u sklopu nagradnog natječaja na Soundset plavom radiju osvojio je put za dvije osobe u London, na rukometno finale Olimpijskih igara koje se održalo 12. kolovoza. Vidno uzbuđen izjavio je: „Oduševljen sam osvajanjem nagrade koju ću podijeliti sa svojom djevojkom te jedva čekam bodriti kauboje u pohodu na Zlato! Također, pozivam sve da preuzmu i koriste Hope Relay aplikaciju te na taj način i sami pomognu djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska!“

Svoje zadovoljstvo Hope Relay humanitarnom akcijom izrazila je i gospođa Ljiljana Varga, korporativni fundraiser SOS Dječjeg sela Hrvatska: „Sretni smo i ponosni da je SOS Dječje selo Hrvatska uključeno u Samsung Hope Relay koji promiče kretanje, sport i zdrav način života. I u našim Selima djecu potičemo da što više vremena provedu u igri i zabavi na svježem zraku, vožnji bicikla, romobila, rolanju, igranju nogometa i općenito da se bave različitim sportovima. Uspješni su u taekwondou, nogometu, odbojci, rukometu i drugim sportovima, a nas veseli svaki njihov rezultat. Nadamo se da će se svi naši stari, ali i neki novi prijatelji pridružiti ovoj akciji jer samo zajedno možemo pružiti sve ono što naši mališani trebaju kako bi postali samostalni, zdravi i stabilni mladi ljudi”.

Službene ambasadorice Hope Relay kampanje u Hrvatskoj su Martina Zubčić i Doris Pinčić koje Vas i sa malih ekrana pozivaju na sudjelovanje u humanitarnoj akciji. Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i već danas preuzeti aplikaciju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.