Samsung Gravity T, Gravity 3 i Smiley – low-cost telefoni

Fotografija članka: Samsung Gravity T, Gravity 3 i Smiley – low-cost telefoni

 

 Samsung Gravity T je telefon s kliznom punom qwerty tipkovnicom,  2,8-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir. Opremljen je sa 2 mega pikselnom kamerom/kamkoder, ima utor za microSD kartice do 16 GB proširive memorije, i podržava celularne mreže treće generacije. Tu je  puna e-mail podrška, i HTML preglednik.

Drugi novi proizvod pod nazivom Samsung Gravity 3 također sa strane ima kliznu QWERTY tipkovnicu, ali i numeričku tipkovnicu, smještenu ispod zaslona. Također među karakteristikama uređaja je  podrška za 3G, 2 mega pikselna kamera/kamkoder i utor za microSD.

Konačno,  tu je i Smiley, jednostavan telefon s neobičnim imenom. On je također klizač, ali QWERTY tipkovnica se ne izvlači sa strane već prema dolje.  Telefon je opremljen sa 1.3 mega pikselnom kamerom/kamkoder i utorom za microSD. Ovaj model će biti najjeftiniji od tri nova proizvoda.

Naravno da sva tri modela imaju i značajku socijalnog umrežavanja pod nazivom T-Mobile Buzz koja radi u pozadini i daje obavijesnu poruku na home zaslonu. Samsung Gravity T, Gravity 3 i Smiley imaju ugrađene i glazbene playere.
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.