Samsung Gear S3 u samo nekoliko dana rasproadn u UK

Fotografija članka: Samsung Gear S3 u samo nekoliko dana rasproadn u UK

Samsungovi novi pametni satovi tijekom prednarudžbe su u samo nekoliko dana su rasprodani u UK

Oglas

Samsung je sajmu u Berlinu ove godine. U Berlinu smo saznali da će Gear S3 dolaziti u dvije varijante : Classic I Frontier. Nakon čekanja Samsung Gear S3 je pronašao svoj put u trgovine, ali svi prednaručeni satovi su već rasprodani u UK. Samsung kaže da vlada veliki interes za Gear S3, što može, ali i ne mora biti istina, meni se više čini da su količine bile dosta ograničene, kako bi se ispipalo tržište, opet zbog problema s Note 7. Ovi pametni satovi su zaista impresivni ove godine i mogli bi ponovno oživiti pomalo uspavano tržište pametnih satova.

Oba ova sata su dosta kvalitetna i prodaju se po cijeni od 349 funti, a isporuka bi trebala krenuti 11. studenog. Sat dolazi s okruglim Super AMOLED zaslonom veličine 1.3“ i zaštićen je novom Corning zaštitom – Gorilla Glas SR+, također zanimljivo je da ovaj uređaj ima funkciju Always On Display koji cijelo vrijeme pokazuje vrijeme uz uštedu baterije. Sat ima i IP68 certifikat koji jamči otpornost na vodu i prašinu, također ima i optički senzor otkucaja srca, 4GB interne memorije za sve vaše aplikacije te 768MB RAM-a. Na njemu se nalazi Samsungov Tizen 2.3.2 OS. Ovaj mali sat pogoni dvojezgreni procesor koji kuca na 1.0GHz, uređaj ima podršku za Wi-Fi i Bluetooth 4.2 te GPS. Gear S3 ima bateriju kapaciteta 380mAh koja bi po Samsungu trebala biti dostatna za 3 do 4 dana korištenja na jednom punjenju. Također treba naglasiti da ovi satovi podržavaju u bežično punjene te da Frontier podržava 4G LTE mrežu, dok Classic podržava samo Wi-Fi.

Kada smo već kod razlika između ova dva uređaja treba reći da Gear S3 Frontier ima dosta robustan izgled koji je stvoren tako da pruži užitak korištenja u svim uvjetima i svakome okolišu, pa i onda kada je u pitanju samo zabava.
S druge strane S3 Classic je dosta elegantan i jednostavan te nalikuje poznatim i luksuznim satovima. Na ovaj se način Samsung pobrinuo da ima izgled sata za svakoga.
Oba sata imaju rotirajući okvir koji je ove godine dodatno unaprijeđen. S njime se možete javiti na poziv ili ga odbiti, pa čak i odgoditi alarm uz standardno kretanje kroz izbornik i stvari koje su nam odavno poznate. Na ovome satu možete koristiti pregršt aplikacija poput glazbe, sporta, putovanja te standardnih za vježbanje ili trčanje. Ove godine je povećan broj “lica“ sata te su poradili na sučeljima koje sada možete prilagoditi sebi te direktno ( kao i sve aplikacije ) skinuti na pametni sat bez instalacije na smartfonu.

Samsungovi novi pametni satovi su doista zanimljivi mali uređaji, lijepo dizajnirani i funkcionalni, u prodaju kreću uskoro, a mi se nadamo da ćemo uskoro moći isprobati ove nove pametne satove.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.