Samsung Gear Fit2 s GPS-om i Gear IconX bežične slušalice

Fotografija članka: Samsung Gear Fit2 s GPS-om i Gear IconX bežične slušalice

Samsung Electronics je proširio ponudu nosivih uređaja za osobe aktivnog životnog stila s dva nova uređaja – Gear Fit2 sportsku narukvicu i Gear IconX bežične slušalice.

Oglas

Samsung Gear Fit2 ima ugrađen GPS i senzor otkucaja srca, koji nude precizno mjerenje i praćenje rutine vježbanja, uz trenutne povratne informacije o tijeku vježbanja. Tu su i Gear IconX, potpuno bežične slušalice koje također mogu pratiti tijek vježbanja i korisnika obavještavaju o tijeku trčanja. Oba uređaja osmišljena su kako bi ih mogle koristiti osobe različitih razina kondicije, bilo da treniraju za maraton ili idu u svakodnevnu šetnju.

Gear Fit2 ima ergonomsko tanko kućište što ga čini ugodnim za svakodnevno nošenje. Za prikaz informacija zadužen je Super AMOLED zaslon visoke razlučivosti, a osim praćenja tijeka vježbanja može prikazati i obavijesti, poruke i drugi sadržaj s pametnog telefona. Ugrađen GPS i senzor otkucaja srca prati funkcionalnost automatskog praćenja aktivnosti, tako da uređaj sam može prepoznati trči li korisnik, hoda, vozi bicikl, koristi trenažer za veslanje ili eliptični trenažer.

Uređaj omogućava jednostavnu komunikaciju i razmjenu fitness podataka sa S Health te „Step Goal Challenge“ aplikacijom koja omogućava korisniku da automatski s prijateljima i obitelji podijeli svoj rezultat na Facebooku te ih tako dodatno motivira za još bolje rezultate. Samostalan reproduktor glazbe omogućava korisnicima uživanje u glazbi, bez potrebe za mobilnim telefonom.

Samsung Gear IconX su lagane i udobne bežične slušalice koje u prodajnom paketu sadrže čepiće za uši različitih veličina, kao i silikonske leptire koji omogućavaju čvrsto sjedanje u ušnu školjku. Same slušalice automatski se aktiviraju kada ih korisnik postavi u ušni kanal, a omogućavaju jednostavno praćenje fitness aktivnosti uključujući udaljenost, brzinu, trajanje, otkucaje srca te utrošak kalorija, uz povezivanje s aplikacijom S Health.

Značajka Voice Guide nudi trenutne glasovne informacije o tijeku vježbanja, a slušalice također mogu reproducirati glazbu samostalno, bez uparenog mobilnog telefona. Za povezivanje koriste Bluetooth tehnologiju, a interna memorija dostatna je za pohranu tisuću pjesama, čiju reprodukciju korisnici mogu pokrenuti dodirom ili klizanjem po vanjskoj površini slušalice.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.