Samsung gasi i WatchON

Fotografija članka: Samsung gasi i WatchON

Samsung je nedavno objavio i da se gasi WatchON

Oglas

Prije par dana je objavljeno da uslugu, a još prije toga je dana izjava kako se 31. prosinca gasi WatchON.

Dok je za ChatON bilo upitno jedno vrijeme hoće li ostati aktivan, za WatchON nije bilo previše dileme. Ipak, usluga je relativno popularna u SAD-u pa će to biti jedina zemlja uz Južnu Koreju u kojoj će usluga i dalje biti dostupna.

Samsung je pozvao sve korisnike koji su zabrinuti i imaju dodatna pitanja da se obrate nadležnim podružnicama. Ova vijest je našim čitateljima zanimljiva samo posredno. WatchON u Hrvatskoj nije pružao potpunu uslugu kakvu su dobivale ostale zemlje. Tamo se osim funkcionalni daljinskog upravljača, moglo vidjeti i koji su trenutno programi online i druge korisne informacije.

Ipak, apliakcija nije uspjela dobiti značajniju podršku pa je tako odlučeno da se ista gasi. Samsung je već počeo na nove modele o ove godine stavljati za posebna tržišta aplikaciju Smart Remote koja uspješno zamjenjuje zadatke drugog daljinskog upravljača za vaš televizor.

No, ono zanimljivije u cijeloj priči je odluka Samsunga da se riješava još jedne velike i teške aplikacije u TouchWizzu što pozdravljamo. Nakon što je Note 4 došao s rekordno malim brojem dodatnih aplikacija, ovakvo olakšavanje TW-a svi srdačno pozdravljaju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.