Samsung Game Live korisnicima Galaxya donosi jednostavnu igru uživo

Fotografija članka: Samsung Game Live korisnicima Galaxya donosi jednostavnu igru uživo

Livestreaming mobilnog igranja može biti malo težak, ali Samsung želi olakšati to uvodeći Samsung Game Live u Galaxy Apps trgovini

Oglas

Bilo da želite predstaviti lude strategije, superiornu tehniku ili koliko ste ludo posvećeni nekoj igri, Samsung ima novu aplikaciju u trgovini Galaxy Apps koja ima cilj mnogo laše dijeliti vaše igraće vještine sa svijetom. Game Live proces je koji će vam omogućiti da uživo uživate u omiljenim Android igrama za manje od minute.

Game Live može slati vaš stream uživo na Twitch, Facebook Live i YouTube, s različitim opcijama za zvuk i razlučivost na kojima želite emitirati. Možete odabrati upotrebu mikrofona, audiozapisa igre ili oboje dok streamate, a možete odabrati stream u četiri kvalitete: niska, srednja, visoka i ultra. Game Live može prenositi do 4 GB videozapisa, ali što niže postavite kvalitetu, to će vaš live stream trajati duže odjednom. Prema zadanim postavkama, Game Live spremit će stream videozapise u Galeriju, ali ako nemate slobodnog prostora, možete ih jednostavno streamati i ponovno gledati.

Aplikacija je jednostavna za postavljanje i još jednostavnija za upotrebu nakon što se prijavite na svoju platformu za streamanje. Možete čak i podijeliti link vašeg streama na Twitteru ili SMS-om kako biste kazali prijateljima da vas dođu gledati. Game Link besplatna je aplikacija, ali budući da se radi o Galaxy aplikaciji, to bi značilo da je samo za Samsungove uređaje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.