Samsung Galaxy Young 2 Dual SIM još jedan jeftini smartfon za početnike

Fotografija članka: Samsung Galaxy Young 2 Dual SIM još jedan jeftini smartfon za početnike

Samsung je početnom srpnja predstavio pregršt svojih novih smartfon uređaja. U toj se cijeloj paleti našao i Samsung Galaxy Young 2 Dual SIM smartfon.

Oglas

U kompaniji tvrde kako je namijenjen korisnicima koji po prvi puta ulaze u svijet smartfon uređaja, odnosno onima koji ne žele potrošiti puno novca za novi pametni telefon. Tako je i nastao Samsung Galaxy Young 2 Dual SIM smartfon, koji ima osnovne hardverske karakteristike.

Radi se o kompaktnom modelu s tek 3,5 inčnim ekranom vrlo niske rezolucije od samo 320×480 točaka, a koji radi na 2-jezgrenom procesoru na 1,2 GHz. Baterija je također u skladu s ostatkom hardverske konfiguracije, ima 1300 mAh.

U kompaniji su se u Samsung Galaxy Young 2 Dual SIM smartfon odlučili ugraditi i nevelikih 512MB RAM-a i 4GB interne memodije. Stražnja kamera  ima tek 3 MP s fiksiranim fokusom. Podržava Dual SIM (dvije SIM kartice), Wi-Fi, Bluetooth, GPS, te ima FM radio.

Spomenimo na kraju kako Samsung Galaxy Young 2 Dual SIM smartfon radi na novom  Android 4.4 KitKat operativnom sustavu s posebnim kompanijinim TouchWiz Essence sučeljem (osnovni TouchWiz UI). Cijena i dostupnost su za sada nepoznati, no vjerujemo kako će se već do kraja srpnja pojaviti u prodaji.

Dodatno: saznali smo i preporučenu cijenu – 99 eura.

Samsung Galaxy Young 2 Dual SIM još jedan jeftini smartfon za početnike

Samsung Galaxy Young 2 Dual SIM još jedan jeftini smartfon za početnike

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.