Samsung Galaxy X patent revolucionarnog 3-u-1 uređaja – smartfon, tablet, pametni sat

Fotografija članka: Samsung Galaxy X patent revolucionarnog 3-u-1 uređaja – smartfon, tablet, pametni sat

Novi Samsung Galaxy X 3-u-1 uređaj će u onom pravom smislu biti “fleksibilan”. Prema novo prijavljenom patentu novi bi se uređaj trebao savijati na sve strane, tako da će se u trenu pretvoriti u nešto drugo.

Oglas

Koja su tri trenutno najpopularnija i najprodavanija uređaja? Nije to teško pogoditi, to su – pametni telefon (smartfon, phablet), tablet i pametni sat (smart watch). Biste li voljeli imati jedan uređaj koji ima karakteristike sva ova tri uređaja? A tko ne bi htio. Možda uskoro ovaj san postane stvarnost, jer južnokorejski elektronski div priprema nešto što bi moglo šokirati kupce…

Samsung Galaxy X, a što mu je za sada kodno ime, pravi je fleksibilni 3-u-1 uređaj koji će vjerojatno imati neki od OLED  ekrana, a koji se može savijati u raznim smjerovima. U punoj veličini bi trebao glumiti tablet, sa savijenim desnim i lijevim rubom bi ga mogli pretvoriti u smartfon, a ako ga savijete “oko sebe”, pretvorit će se u narukvicu, odnosno pametni sat.

Za sada su dostupne samo skice novog uređaja koje možete vidjeti u nastavku, no ako malo bolje pogledate zaključit ćete kako je ovaj patent itekako moguć. Već godinama se vodeće kompanije na ovom području natječu tko će prvi napraviti i ponuditi pravi zakrivljeni ekran. Možda je pravo vrijeme za tako nešto… odnosno Samsung Galaxy X… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.