Samsung Galaxy View je ogromni 18,4 inčni prenosivi tablet?

Fotografija članka: Samsung Galaxy View je ogromni 18,4 inčni prenosivi tablet?

Iako na prvi pogled uopće ne djeluje kao prenosivi uređaj, novi Samsung Galaxy View 18.4 će biti prenosiv. U južnokorejskoj kompaniji su najavili kako će imati ručku za nošenje.

Oglas

Samsung Galaxy View je premijerno predstavljen na IFA 2015 sajmu koji je u rujnu održan u Berlinu. Među novim uređajima, pametnim telefonima i pametnim satovima, Samsung je predstavio i ovaj mega-tablet s velikim 18,4 inčnim ekranom, a već od znamo kako će imati Full HD rezoluciju od 1920 x 1080 točaka.

Ono što smo novo saznali kako osim što je ovaj tablet zaista velik, izgleda i jako lijepo jer je kućište napravljeno od karbon-fiberskih vlakana, istih onih od kojih je napravljen i bolid Formule 1. Tablet više nema Home tipku, dok je TouchWiz UI sučelje ispod kojeg je Android OS i dalje prisutan.

Osim ručke za držanje, ugrađen je i dock ulaz za spajanje i samostalno stajanje tableta, a zanimljive su i navigacijske tipke u samom ekranu. Samsung je za ovaj tablet već snimio i TV reklamu, a nadaju se kako će se odlično prodavati. Samo nas zanima – kome…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.