Samsung Galaxy Tab S3 9.7 (SM-T819) bit će sličan Galaxy Tab S2 tabletu?

Fotografija članka: Samsung Galaxy Tab S3 9.7 (SM-T819) bit će sličan Galaxy Tab S2 tabletu?

Prema prvim podacima čini se kako će novi tablet kodnog imena Samsung SM-T819 biti novi Samsung Galaxy Tab S3 9.7. Trebao bi naslijediti Tab S2, a skice pokazuju kako će biti vrlo sličan svom prethodniku.

Oglas

Samsung Galaxy Tab S2 8.9 i veći Tab S2 9.7 su se vrlo dobro prodavali prošle 2015. godine. No, čini se kako neće trajati dugo jer je južnokorejska kompanija već pripremila njihovog nasljednika koji se pojavio u američkoj FCC agenciji na certifikaciji pod kodnim imenom Samsung SM-T819. Izvori bliski kompaniji tvrde kako je to nova “trojka”, odnosno Samsung Galaxy Tab S3 9.7 tablet.

Šuška se kako će Galaxy Tab S3 tablet raditi na novom Qualcommovom 8-jezgrenom Snapdragon 652 procesoru, ekran će biti rezolucije 2048 x 1536 točaka (omjer 4:3), a imat će čak 3 GB RAM-a, 32 GB interne memorije, te kamere od 2 MP i 8 MP. I specifikacije su slične modelu S2, vidljiv je novi procesor.

Očekuje se kako će raditi na Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu, dizajnerski će biti vrlo lijep, elegantan i tanak, a postojat će i inačica s podrškom za 4G LTE mreže, uz onu standardnu Wi-Fi.

Očekujemo uskoro nove podatke…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.