Samsung Galaxy Tab S – pojavili se službeni podaci, cijene još nema

Fotografija članka: Samsung Galaxy Tab S – pojavili se službeni podaci, cijene još nema

Novi Samsung Galaxy Tab S tablet je zanimljiv ne zato što je to još jedan novi tablet, nego bi on trebao označiti novi smjer u razvoju kompanijinih tablet uređaja.

Oglas

Još smo krajem svibnja najavili neke zanimljivosti koje su vezane uz novi . U prvom redu se radi o novom Super AMOLED ekranu, dok će mnogi odmah primijetiti kako ima teksturu na zadnjem poklopcu istu kao što je ima i Galaxy S5 smartfon.

Inače, službena premijera novog Samsung Galaxy Tab S tableta je 12. lipnja, dakle za nekoliko dana, kada će objaviti i sve one prave službene podatke koji vas vjerojatno zanimaju. Slike koje možete vidjeti su navodno autentične i prikazuju novi Galaxy Tab S 10.5, koji će biti tanak samo 6,6 milimetara, te nevjerojatno lagan – samo 465 grama. I Galaxy Tab S 8.4 bi trebao biti kao “perce”, samo 287 grama.

Samsung Galaxy Tab S tablet će imati i pregršt novih tehnologija kao što su Ultra Power Saving Mode, Download Booster i čitač otisaka prstiju, kao i Remote PC kkojeg smo mogli vidjeti na Galaxy Note Pro 12.2. Tablet ćete moći sinkronizirati sa smartfonom, nešto slično što smo vidjeli još prošle godine između LG G Pad 8.3 tableta i primjerice LG G2 smartfona.

I samo ćemo na kraju spomenuti kako će Samsung Galaxy Tab S tablet imati Super AMOLED ekran visoke rezolucije od 2560×1600 točaka, te 8-jezgreni Exynos procesor. Sve ostalo za nekoliko dana na službenom predstavljanju…

Samsung Galaxy Tab S - pojavili se službeni podaci

Samsung Galaxy Tab S - pojavili se službeni podaci

Samsung Galaxy Tab S - pojavili se službeni podaci

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.