Samsung Galaxy Tab S 8.4 ima problema s pregrijavanjem, kompanija šuti

Fotografija članka: Samsung Galaxy Tab S 8.4 ima problema s pregrijavanjem, kompanija šuti

Osim što ima problema s pregrijavanjem, stražnji dio novog Samsung Galaxy Tab S 8.4 tableta će se vjerojatno i deformirati. Tko je to otkrio? Vrijedni Rusi :)

Oglas

U posljednje vrijeme svi su mediji prepuni informacija i hvalospjeva o novim Samsungovim tabletima nove generacije. Moramo priznati da su zaista tehnički dotjerani i da definitivno drže vodu, pogotovo je jako dobar Super AMOLED ekran. No, počeli su se pojavljivati i prvi problemi.

Vrijedna ekipa s jednog ruskog portala je testirala novi Samsung Galaxy Tab S 8.4 i nakon nekoliko dana naišla je na probleme. Prvi je preveliko zagrijavanje tableta koje je vjerojatno generirano intenzivnim testiranjem (benchmark testovi, video igre), što nije niti malo ugodno za korisnike koji će ih intenzivno koristiti. No ono što je neočekivano je deformiranje stražnjeg dijela, kao što možete vidjeti i na slici niže.

Pitanje je – ili je temperatura u samom tabletu vrtoglavo velika, ili je kućište slabije kvalitete. Pitanje je odnosi li se ovaj problem samo na neke modele ili je njime zahvaćena cijela serija?

Južnokorejska kompanija se do sada nije službeno oglasila o ovom problemu, no očito je kako problem nije bezazlen.

Inače, nedavno smo bili na Samsungovoj premijeri i imali smo novi Samsung Galaxy Tab S 8.4 i 10.5 u rukama. Na slici gore vidite veći Galaxy Tab s 10.5. Hvale se sa svojim Super AMOLED ekranom, mislimo da imaju čime, no fotku smo napravili vani na dnevnom svjetlu, u hladovini. Kako vam se čini “odbljesak”? :)

Samsung Galaxy Tab S 8.4 problemi

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.