Samsung GALAXY Tab prvi u Hrvatskoj ponudio Vipnet

Fotografija članka: Samsung GALAXY Tab prvi u Hrvatskoj ponudio Vipnet

Riječ je o tabletu s Android operativnim sustavom 2.2 koji korisnicima osigurava jedinstveno mobilno iskustvo uz pretraživanje interneta kao na osobnom računalu, te e-mail, glasovne i video pozive, SMS/MMS i stalni pristup društvenim mrežama.

Kompaktan i lagan uređaj malih dimenzija lako je prenosiv, a 7-inčni TFT-LCD zaslon osjetljiv na dodir omogućava odličnu preglednost naprednih multimedijskih sadržaja, dok je uz 4000mAh bateriju moguće neprekidno gledanje filmova u trajanju od 7 sati. Ujedno, HD video sadržaji na uređaju podržani su nizom multimedijskih formata kao što su DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264 i drugi. 

Uređaj je opremljen s dvije kamere – prednjom od 1,3 megapiksela za video pozive pomoću 3G tehnologije, dok je druga, glavna kamera od 3 megapiksela s LED bljeskalicom smještena na poleđini uređaja i služi za snimanje video materijala i fotografija koje korisnici mogu vrlo jednostavno uređivati, učitavati i podijeliti s prijateljima.

Uz veliki izbor aplikacija dostupnih na Android marketu i Samsung application storeu te widgeta, uređaju su dodane i jedinstvene Samsungove aplikacije Social Hub i Readers Hub namijenjene društvenim mrežama i e-čitanju. Readers Hub omogućava pristup bogatoj digitalnoj biblioteci, čitanje knjiga i dnevnih novina, a prilagođen je i hrvatskom tržištu jer nudi čak šet lokalnih publikacija. GALAXY Tab podržava i Adobe Flash Player 10.1 za besprijekoran pregled svake Internet stranice.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.