Samsung GALAXY Tab okreće novu stranicu u mobilnoj industriji!

Fotografija članka: Samsung GALAXY Tab okreće novu stranicu u mobilnoj industriji!

Samsung GALAXY Tab spojio je sve vodeće Samsungove inovacije kako bi korisnicima pružio više mogućnosti dok su u pokretu. Korisnici mogu iskusiti pretraživanje interneta jednako kao i na osobnom računalu te u pokretu uživati u svim oblicima multimedijskih sadržaja na zaslonu veličine 7 inča. Štoviše, pomoću optimiziranog korisničkog sučelja, korisnici mogu stalno komunicirati putem e-maila, glasovnih i video poziva, SMS/MMS te društvenih mreža.

„Samsung je prepoznao nevjerojatan potencijal za razvoj na ovom novo stvorenom tržištu te vjerujemo da Samsung GALAXY Tab donosi jedinstven i otvoren poduhvat na tržištu. Budući nam je mobilnost u krvi, Samsung može zadovoljiti nove zahtjeve korisnika. Kako korisnici prepoznaju neograničeni potencijal tako ovi zahtjevi iz dana u dan rastu i razvijaju se“, izjavio je JK Shin, predsjednik i voditelj poslovne jedinice Mobile Communications Business kompanije Samsung Electronics. „Samsung GALAXY Tab osmišljen je kako bi korisnicima omogućio maksimalno online iskustvo gdje god se nalazili. Samsung GALAXY Tab pomiče tržište u novom smjeru, stoga Samsung vjeruje da je ovo samo početak inovacija kojima prednjači na području pametnih medijskih uređaja.“

Novi koncept mobilnosti medija
Kao nova kategorija uređaja, Samsung GALAXY Tab donosi bogatstvo mobilnog iskustva. Njegov nevjerojatni 7 inčni TFT-LCD zaslon donosi uzbudljivo mobilno iskustvo gledanja filmova , pregledavanja fotografija, e-reading ili dijeljenje dokumenata. Što se tiče dizajna, njegovo lagano kućište od samo 380g pruža savršenu portabilnost, a graciozne dimenzije omogućuju jednostavno držanje u ruci. Podržavajući najnoviji Adobe Flash Player 10.1, Samsung GALAXY Tab u potpunosti podržava brzo i besprijekorno pregledavanje svih stanica na Internetu.

„Readers Hub“, jedinstvena Samsungova aplikacija za e-reading, omogućuje jednostavan pristup bogatoj digitalnoj knjižnici – od književnih klasika do najnovijih bestsellera i referentnih materijala. U isto vrijeme, Samsung predstavlja i „Media Hub“, prozor u svijet filmova i video zapisa, dok je „Music Hub“ aplikacija koja omogućuje pristup raznovrsnoj glazbi.

Samsung GALAXY Tab je učinio bogatu komunikaciju doista mobilnom; predstavlja razinu konvergirane tehnologije koja pomiče mobilne telefone i osobna računala u potpuno novu kategoriju. Korisnici imaju novu moć da koriste, stvaraju i komuniciraju gdje god se nalazili.

Snažna, uvijek uključena komunikacija
Uz 3G HSPA povezivost, 802.11n Wi-Fi i Bluetooth® 3.0, GALAXY Tab unaprjeđuje mobilnu komunikaciju korisnika. Video konferencije i push email na velikom zaslonu od 7 inča protječu besprijekorno i učinkovito. Kad su u pitanju glasovni pozivi Samsung GALAXY Tab se pretvara u savršen zvučnik na stolu ili mobilni telefon s Bluetooth® slušalicom dok ste u pokretu.

Pokretan Cortex A8 1.0GHz procesorom za aplikacije Samsung GALAXY Tab je osmišljen kako bi omogućio vrhunske performanse kad god je potrebno i gdje god se nalazili. U isto vrijeme, HD video sadržaje podržava širok raspon različitih multimedijskih formata (DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264 te mnogi drugi), koji povećavaju užitak zabave.

Dok kamera koja se nalazi s prednje strane uređaja omogućuje video razgovore putem 3G, kamera na stražnjoj strani služi za fotografiranje i snimanje filmova koje možete uređivati, postavljati i dijeliti bez imalo muke. Budući da sadržaji na internetu rastu iz dana u dan, Samsung GALAXY Tab nudi najbolje prijenosno rješenje za svaki stil života koji treba stalnu povezanost.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.