Samsung Galaxy Tab od danas dostupan u T-Centrima!

Fotografija članka: Samsung Galaxy Tab od danas dostupan u T-Centrima!

Uvođenjem Samsung Galaxy Taba u svoju ponudu vrhunskih uređaja, HT svojim korisnicima nudi još jedan idealan božićni poklon. A uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca u jednoj od Mobile Internet tarifa ostvaruju dodatnu pogodnost – 50 posto popusta na mjesečnu naknadu tijekom prvih šest mjeseci.

Samsung Galaxy Tab dolazi s hvaljenim, najnovijim Android Froyo operativnim sustavom koji donosi znatna poboljšanja u brzini. Obzirom na težinu od svega 380 grama uređaj je lako prenosiv, a dijagonala zaslona od 7 inča (18 centimetara) omogućuje odličnu preglednost svih sadržaja. Uređaj podržava čitanje e-knjiga, kao i gledanje širokog spektra video formata (DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264 itd.) te slušanje glazbe. U HT ponudi uređaj je dostupan u verziji s 16GB interne memorije i utorom za microSD memorijsku karticu koja memoriju može proširiti do 32GB. Posjeduje dvije kamere – 3 megapikselnim digitalnim fotoaparatom s autofokusom i LED bljeskalicom te kamerom od 1.3 megapiksela za video pozive.

Poslovne korisnike obradovat će Thinkfree ured koji im omogućava otvaranje, kreiranje te editiranje office dokumenata.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.