Samsung Galaxy Tab E 8.0 će uskoro dobiti nasljednika kodnog imena SM-T835S

Fotografija članka: Samsung Galaxy Tab E 8.0 će uskoro dobiti nasljednika kodnog imena SM-T835S

Da, Samsung i dalje proizvodi tablete. Novi tablet bi trebao biti za široke narodne mase, dakle povoljne cijene, nasljednik modela Samsung Galaxy Tab E 8.0, te vrlo solidnih karakteristika.

Oglas

Novi tablet nosi oznaku SM-T835S što je naravno kodno ime, prije desetak je dana prošao WiFi Alliance certifikaciju, te je također odobren od strane američke agencije FCC. Drugim riječima, za očekivati je kako će se vrlo brzo pojaviti u prodaji.

Ono što se pretpostavlja je kako se radi o nasljedniku popularnog Samsung Galaxy Tab E 8.0, a koji bi također trebao imati 8 inčni ekran i solidne specifikacije. U FCC agenciji ste ga mogli prepoznati pod kodnim imenom “A3LSMT385KOR, a čini se kako će se pojaviti u više inačica: SM-T835S, SM-T835K i SM-T835L. Za očekivati je kako se radi o Bluetooth i WiFi a/b/g/n odnosno 4G LTE inačici.

Spominje se neimenovani procesor na 1,4 GHz, dok bi 8 inčni ekran trebao imati HD rezoluciju od 1280 x 800 točaka (omjer 16:10). Šuška se o 2 GB RAM-a i 16 GB ili 32 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza, a spominje se i čitač otiska prsta koji bi se mogao smjestiti u Home tipku.

Za sada toliko, više informacija očekujemo uskoro.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.