Samsung Galaxy Tab A: u prednarudžbi čak i prije predstavljanja

Fotografija članka: Samsung Galaxy Tab A: u prednarudžbi čak i prije predstavljanja

Još nepredstavljeni Samsungov tablet kodnog naziva SM-T280 prošlih je tjedana bio tema mnogih glasina.

Oglas

Ove glasine su uglavnom upućivale na to da će se ovaj Samsungov tablet prodavati kao 7-inčna Galaxy Tab E verzija, no sada se čini kako će ovaj tablet doći pod nazivom Galaxy Tab A.

Do te informacije došli smo preko jednog poljskog web shopa koji je ovaj tablet već stavio u pretprodaju pod nazivom Samsung Galaxy Tab A. Cijena za Galaxy Tab A na tom web shopu iznosi 150 USD, a tablet će biti dostupan za kupnju već od 8. ožujka, što je otprilike za tjedan dana.

Po pitanju specifikacija Galaxy Tab A dolazi sa 7-inčnim ekranom rezolucije 1.280 x 800 piksela, četverojezgrenim procesorom radnog takta 1.3 GHz, 1.5 GB RAM-a te kamerama od 5 i 2 MP sa stražnje i prednje strane. Baterija mu raspolaže kapacitetom od 4.000 mAh, a kao operativni sustav navodi se Android 5.1 Lollipop. Njegove dimenzije su 186.9 x 108.8 x 8.7 mm, a težina mu iznosi 283 grama.

Ove navedene specifikacije savršeno odgovaraju prijašnjim glasinama o ovom tabletu, naravno ako se ignorira činjenica da je naziv bio pogrešan. Sada kada je Galaxy Tab A postao dostupan za prednarudžbu možda ga Samsung napokon i službeno predstavi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.