Samsung Galaxy Tab 5 (SM-T555) tablet se testira u Indiji

Fotografija članka: Samsung Galaxy Tab 5 (SM-T555) tablet se testira u Indiji

Možda vijest zvuči neobično, ali takve se stvari za koje mi mislimo kako su nelogične događaju se sve češće. Južnokorejski Samsung testira svoj tablet u Indiji? Zašto ne.

Oglas

Već smo navikli kako Samsung svake godine na tržište izbaci čitavu paletu Galaxy Tab tableta. Upravo danas se na jednom indijskom webu pojavila informacija kako se upravo obavljaju testiranja novog Samsung Galaxy Tab 5 tableta kodnog imena SM-T555.

Saznajemo kako tablet ima ekran veličine 10,1 inča i kako će se na tržištu pojaviti iduće godine. Prema ranije objavljenim glasinama novi bi Samsung Galaxy Tab 5 trebao raditi na isto tako novom Qualcommovom 4-jezgrenom Snapdragon 410 procesoru (64-bitni), kao i na novom Android 5.0 Lollipop operativnom sustavu.

Saznajemo i cijenu koja bi trebala biti 354$ što nas pomalo začuđuje jer je to osjetno niža cijena od onih standardnih Samsungovih. Živi bili pa vidjeli.

Osim Galaxy Tab 5 tableta, Samsung također planira na tržište izbaciti i tablet uređaj kodne oznake SM-T116 koji bi bio cjenovno vrlo jeftin, samo 101$. Ako su ove informacije točne, ovo bi mogao biti ozbiljan zaokret cjenovnoj politici južnokorejske kompanije. S ovakvim cijenama zarade će osjetno biti manje, što znači kako će zasigurno morati reducirati svoju kompaniju. Na žalost, to među prvima uvijek plate zaposlenici.

Novi Samsung Galaxy Tab 5 i neki drugi uređaji očekuju se premijerno na nekom od predstojećih sajmova kao što su CES 2015 u Las Vegasu u siječnju, odnosno MWC 2015 u Barceloni u ožujku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.