Samsung Galaxy Tab 4 Education – predstavljen tablet za obrazovanje

Fotografija članka: Samsung Galaxy Tab 4 Education – predstavljen tablet za obrazovanje

Sjećamo se kako je Samsung svojevremeno izbacio Galaxy Tab 3 za klince i edukaciju, tako da i novi ide u tom smjeru. Predstavljamo Samsung Galaxy Tab 4 Education.

Oglas

Tablet je posebno razvijen za škole i školske programe, tako da ovdje nije naglasak na hardverskoj konfiguraciji, nego na mogućnostima tablet uređaja u edukativne svrhe. Samim tim je kod Samsung Galaxy Tab 4 Education tableta više naglašena povezivost s Google Play for Education alatima, kao i robusniji dizajn i izgled, za intenzivnije svakodnevno korištenje.

Zanimljivo je kako ga se u školama može koristiti kao konzola koja se povezuje na centralne sustave, a koliko smo saznali koristit će se u više zemalja u svijetu u idućoj školskoj godini 2014-2015. Vrijedno je spomenuti kako će i učitelji, nastavnici i profesori dobiti pristup širokoj paleti posebno odobrenih edukativnih aplikacija, knjigama i video prilozima.

Što se hardverske konfiguracije tiče već smo rekli kako je ona u drugom planu, no spomenimo kako Samsung Galaxy Tab 4 Education ima 10,1 inčni HD ekran od 1280×800 točaka (omjer 16:10), Android 4.4 KitKat operativni sustav, podržava WiFi, ima prednju i stražnju kameru, 16 GB prostora za pohranu podataka (proširivo preko microSD ulaza), dok bi baterija trebala izdržati 10 sati rada.

Samsung Galaxy Tab 4 Education ima i “školsku” cijenu, tako da će se prodavati za 369,99$.

Samsung Galaxy Tab 4

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.