Samsung GALAXY Tab 3 službeno predstavljen, u prodaji u lipnju, a u Hrvatskoj?

Fotografija članka: Samsung GALAXY Tab 3 službeno predstavljen, u prodaji u lipnju, a u Hrvatskoj?

Samsung je nakon brojnih najava i šuškanja konačno predstavio i svoj novi GALAXY Tab 3. Radi se o tabletu s ekranom veličine 7 inča, ali s boljim dizajnom i poboljšanim funkcijama.

Oglas

Već smo u nekoliko navrata pisali kako će Samsung ove godine predstaviti pregršt novih uređaja, a jedan od zanimljivijih je i ovaj GALAXY Tab 3 koji bi mogao konkurirati postojećim iPadu Mini i Nexusu 7. Samsung nije krio svoju orijentaciju prema multimedijskim mogućnostima. Novi je Tab 3 lakši i tanji, hardverski jači, ništa manje nismo niti očekivali.

U Samsungu dodaju:
•    Jednostavan je za držanje i nošenje: Kompaktan oblik pogodan za držanje u jednoj ruci, korisnicima omogućuje ugodno držanje uređaja satima kao i držanje u džepu ili manjoj torbi, za čitanje i zabavu u pokretu. Elegantan i moderan dizajn nadopunjuje okvir koji je tanji u odnosu na prethodni model uređaja GALAXY Tab 2 (7.0)
•    Bolje su multimedijske performanse: Pokreće ga 1,2 GHz dvojezgreni procesor zahvaljujući kojem uređaj omogućuje brže preuzimanje i dijeljenje sadržaja dok pruža jednostavan pristup video sadržajima, aplikacijama, igrama i Internetu. Dolazi s 8 ili 16 GB interne memorije uz dodatnu memoriju do 64 GB. Uređaj osigurava dovoljno prostora za pohranu Vaših omiljenih fotografija, glazbe, aplikacija, videa i još mnogo toga.
•    Poboljšano je korisničko iskustvo: GALAXY Tab 3 veličine 7 inča opremljen je kako bi još bolje zabilježio životne trenutke uz zapanjujuću jasnoću i rezoluciju sa svojom stražnjom kamerom od 3 MP i prednjom kamerom od 1,3 MP. U kombinaciji s najnovijim operativnim sustavom Android 4,1 (Jelly Bean), korisnicima omogućuje dijeljenje fotografija, videa i posebnih životnih trenutaka u samo nekoliko brzih dodira.

Samsung Galaxy Tab 3 službena najava 02

WiFi verzija uređaja GALAXY Tab 3 veličine 7 inča globalno će biti dostupna od početka svibnja dok će 3G verzija biti dostupna u lipnju. Dostupnost proizvoda ovisi o tržištu te će se oni postepeno isporučivati. kad će se pojaviti u Hrvatskoj, pitajte ovlaštene distributere :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.