Samsung Galaxy Tab 3 Kids poseban tablet za klince stiže u rujnu

Fotografija članka: Samsung Galaxy Tab 3 Kids poseban tablet za klince stiže u rujnu

Vrijeme je za “Back to School”, ili ako hoćete – povratak u školu. Samsung je pripremio nešto i za klince, veseli i šareni Samsung Galaxy Tab 3 Kids.

Oglas

Novi Samsung Galaxy Tab 3 Kids tablet je u stvari inačica Galaxy Tab 3 7.0 tableta koja je prerađen i ofarban u dječjim bojama, a kako izgleda možete vidjeti i na priloženim slikama. Vjerujemo kako će se klincima itekako svidjeti kombinacija žuto narančaste boje.

Vjerujemo kako je ovaj novi Samsung Galaxy Tab 3 Kids tablet u stvari odgovor na LG KidsPad (na drugoj slici). Ipak, primjetno je kako je Samsungov tablet ipak za možda nešto starija godišta, dok je LG-jev nekako više namijenjen najmlađim uzrastima.

Što se hardverske konfiguracije tiče, spomenimo kako Samsung Galaxy Tab 3 Kids ima 7 inčni TFT LCD ekran rezolucije 1024×600 točaka, a radi na 2-jezgrenom procesoru na 1,2 GHz, te ima 1 GB RAM-a. Ima prednju kameru od 1,3 MP, podržava NFC i Bluetooth 3.0, tanak je samo 9,9 milimetara i težak 302 grama.

Očekujemo kako će se na Samsung Galaxy Tab 3 Kids tabletu pojaviti i neki edukacijski programi za učenje i zabavu. U prodaji se očekuje ovih dana, a cijena bi trebala biti solidna, u rangu standardnog Galaxy Tab 3 7.0 tableta.

Kada i po kojoj će se cijeni ovaj ili vjerojatnije sličan model ovog proizvođača pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.