Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Hello Kitty Edition – nešto i za klinceze :)

Fotografija članka: Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Hello Kitty Edition – nešto i za klinceze :)

Vjerujemo kako će najveći (i jedini?) kupci novog Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Hello Kitty Edition tableta biti ljubiteljice simpatičnog Hello Kitty brenda.

Oglas

Kombinacija je u neku ruku i logična – Hello Kitty je vrlo popularan među osnovnoškolkama (pa i srednjoškolkama, provjereno!), a Galaxy Tab je sam po sebi postao toliko jak brend da i ako u nazivu ne spomenete Samsung zna se točno o kome se radi. Sve vam je onda jasno što predstavlja novi Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Hello Kitty Edition.

Ono što moramo spomenuti je kako će Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Hello Kitty Edition tablet imati iste hardverske i softverske specifikacije kao i regularni model. Ono što je drugačije su boje tableta u Hello Kitty stilu, te Home tipka u dnu tableta koja ima također Hello Kitty logo, te pozadinska Hello Kitty slika na desktopu, odnosno radnoj površini tableta. Simpatično :)

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Hello Kitty Edition

Kada već spominjemo hardver, podsjećamo vas kako je Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Hello Kitty Edition 7 inčni tablet  s rezolucijom od 1024×600 točaka, ima 2-jezgreni procesor na 1,2 GHz, 1 GB RAM-a, 8 GB prostora za pohranu podataka, dvije kamere od 3,2MP (stražnja) i 1,2MP (prednja). Podržava WiFi, ima microSD ulaz za memorijsko proširenje i… to bi bilo to. Prodavat će se po cijeni od solidnih 229 eura.

Sudeći prema slikama, Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Hello Kitty Edition je simpatičan tablet. Sudeći po hardveru, baš i nije zadnja riječ tehnike. No, klinceze koje će kupovati ovaj tablet (odnosno njihovi roditelji) najmanje zanima hardver, one “padaju” na Hello Kitty izgled vesele ružičaste odnosno roza boje. Procesori i memorije, to je za one hardcore hardveraše, pa koga to zanima :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.