Samsung Galaxy Tab 10.1 WiFi uskoro na Android 4.0 ICS operativnom sustavu

Fotografija članka: Samsung Galaxy Tab 10.1 WiFi uskoro na Android 4.0 ICS operativnom sustavu

Informacija koja će obradovati sve vlasnike Galaxy Tab 10.1 WiFi tablet uređaja. Do kraja kolovoza trebala bi se pojaviti nadogradnja na novi Android 4.0.4 ICS. Još je nemate?

Oglas

Podsjetimo se Samsung Galaxy Tab 10.1 je predstavljen premijerno prošle godine na MWC-u u Barceloni, zajedno s Galaxy S II modelom. Prošlo je gotovo godinu i pol dana, tek sada se pojavljuje nadogradnja na ICS operativni sustav. No, bolje ikad nego nikad, kako je to kod nekih drugih modela.

Osim Galaxy Tab 10.1 WiFi modela, saznajemo kako će Android 4 nadogradnju dobiti i Galaxy Tab 7.7 WiFi, Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab 7.0 Plus i Galaxy Tab 7.0 Plus WiFi. Iako su glasine oko ove “nadogradnje” dugo kružile, čini se kako će se one ovih dana i ostvariti.

Naravno, oni koji malo bolje prate Android OS spomenut reći će – a što je s Android 4.1 Jelly Bean? Neslužbeno se priča kako bi mogao doći krajem godine, no nekako smo skloniji vjerovati kako će se to dogoditi početkom 2013. godine, možda i kasnije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.