Samsung Galaxy Stellar 2: zvjezdani kompaktni smartfon u pripremi

Fotografija članka: Samsung Galaxy Stellar 2: zvjezdani kompaktni smartfon u pripremi

Malo tko zna za Samsung Galaxy Stellar – pametni telefon iz 2012. godine koji se tada prodavao ekskluzivno za Verizon. Sada nam dolazi njegov nasljednik koji će se možda prodavati i korisnicima drugih telekomunkacijskih operatera.

Oglas

Na Internetu se pojavila galerija fotografija koje izgledaju kao službene te prikazuju Samsung Galaxy Stellar 2 pametni telefon. Uz te fotografije dolazi i lista specifikacija, pa tako znamo da je ovdje riječ o jednom solidnom uređaju srednje klase koji dolazi sa kompaktnim 4.5-inčnim AMOLED ekranom 720p rezolucije.

Ispod haube će raditi Qualcomm Snapdragon 626 procesor uparen sa 2.5 GB radne memorije. Samsung Galaxy Stellar 2 će biti baziran na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu, a osim toga tu će se naći i 32 GB interne memorije te 5 MP stražnja kamera. Bojimo se da prednja kamera neće oduševiti ljubitelje selfie fotografija, jer dolazi sa samo 1.2 MP.

Za autonomiju ovog pametnog telefona brine baterija kapaciteta 3.500 mAh koja će se putem MicroUSB porta puniti uz Quick Charge 2.0 podršku. Šuška se kako će se Samsung Galaxy Stellar 2 prodavati po cijeni od samo 102 američka dolara, no sudeći po specifikacijama vjerujemo da će se ovaj uređaj ipak prodavati po znatno višoj cijeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.