Samsung Galaxy S9+ testiran na Geekbench-u sa Exynos 9810 i 4 GB RAM-a

Fotografija članka: Samsung Galaxy S9+ testiran na Geekbench-u sa Exynos 9810 i 4 GB RAM-a

Još se u srpnju na Geekbenchu pojavio smartfon kodnog naziva SM-G9650, a upravo je taj njegov kodni naziv sugerirao kako bi se ovdje moglo raditi o nadolazećem Galaxy S9 smartfonu.

Oglas

Sada se na ovoj popularnoj benchmark stranici pojavio još jedan Samsungov uređaj koji nosi kodni naziv SM-G965F, a po svemu sudeći ovdje se radi o Galaxy S9+ flagship phabletu.

Pojavljivanje Galaxy S9+ modela na benchmark platformama govori nam da su nadolazeći Samsungovi flagship smartfoni u fazi testiranja, a očekivani vremenski okvir njihovog predstavljanja je prvi kvartal 2018. godine. Prema Geekbench listama Samsung SM-G965F radi na najnovijem Android 8.0 Oreo operativnom sustavu, dok se kao procesor navodi “universal9810” što nam u biti govori da ovaj uređaj radi na nedavno predstavljenom Exynos 9810 procesoru koji je uparen sa 4 GB RAM-a.

Što se tiče rezultata na Geekbench benchmarku, ovaj uređaj postiže 1.191 bodova u single-core testu i 3.835 bodova u multi-core testu.

Nedavni neslužbeni izvještaji govore da bi Samsung mogao započeti sa masovnom proizvodnjom Galaxy S9 i Galaxy S9+ smartfona u prosincu, a očekuje se da će biti opremljeni sa Infinity S-AMOLED ekranima, baš kao i Galaxy S8 i S8+ modeli.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.