Samsung Galaxy S9 nije oduševio korisnike Južne Koreje?

Fotografija članka: Samsung Galaxy S9 nije oduševio korisnike Južne Koreje?

Čini se kako u kompanijinoj matičnoj zemlji Južnoj Koreji Samsung Galaxy S9 dvojac nisu primljeni sa tolikim oduševljenjem kao prošlih godina.

Oglas

Naime, prodavaći iz Južne Koreje navode kako su za slabije prodajne brojke u toj zemlji krive sličnosti sa prošlogodišnjim Galaxy S8 flagship dvojcem te sličnosti sa Galaxy A8 modelima. Navodno Samsung Galaxy S9 dvojac u Južnoj Koreji nije doživio toliku popularnost kao prijašnjih godina njihovi prethodnici unatoč ranijem službenom predstavljanju, ekskluzivnim ponudama te poticajnim paketima namijenjenim korisnicima različitih južnokorejskih mobilnih operatera.

Kao što smo u vijesti i spomenuli trgovci lošije Galaxy S9 prodajne rezultate povezuju sa presličnim, a opet povoljnijim Galaxy S8 i A8 modelima smartfona. Trenutno je tako u Južnoj Koireji najprodavanijei smartfon za tinejdžere Galaxy A8 (2018) koji nudi high-end selfie doživljaj i to sve po povoljnijoj i prihvatljivijoj cijeni.

Spomenimo i kako je Samsung Galaxy S8 flagship dvojac u Južnoj Koreji bio veliki hit i to većinom zbog toga što se u paketima operatera prodavao po cijeni od 180 američkih dolara, dok se novi Galaxy S9 dvojac prodaje u tim paketima za mnogo viših 430 američkih dolara.

Hoće li se ovaj lošiji prodajni trend iz Južnoe Koreje proširiti i na ostala tržišta, te hoće li utjecati na kompanijin sveukupni godišnji prihod i uspjeh, ostaje nam tek za vidjeti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.