Samsung Galaxy S9: navodni shematski prikaz otkriva nove detalje

Fotografija članka: Samsung Galaxy S9: navodni shematski prikaz otkriva nove detalje

Samsung je uvijek dobrodošla tema na našem portalu, pa čak i kada informacije koje dođu do nas i nisu službeno potvrđene već kruže Internetom u obliku raznoraznih glasina.

Oglas

Kako se bliži kraj ove 2017. godine tako se sve više radujemo novoj godini u kojoj nas čeka pregršt zanimljivih flagship premijera. Očekuje se kako će u prvom kvartalu 2018. godine službenu premijeru imati neki od najiščekivanijih uređaja nadolazeće godine kao što su Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+ i LG G7.

U mnogo smo navrata već pisali o Samsung Galaxy S9 modelima koji su tema mnogih novih vijesti, a tako će vjerojatno i dalje biti sve do trenutka njihove službene premijere. Šuška se kako će Samsung Galaxy S9 imati još tanje okvire oko ekrana u odnosu na S8 prethodnika, a priča se i kako će senzor otiska prsta biti prebačen na logičniju poziciju. Naime, svoj je senzor otiska prsta „udomio“ na stražnjem panelu odmah pokraj kamere, dok će nadolazeći S9 navodno taj senzor imati na sredini stražnjeg panela ispod kamere.

Priča se kako će Samsung Galaxy S9+ model doći sa danas veoma popularnom dvostrukom stražnjom kamerom, kao i Note 8, dok će standardna S9 varijanta imati „samo“ jednu stražnju kameru. Nedavno se na Internetu pojavio i shematski prikaz koji navodno prikazuje Samsung Galaxy S9, a koji nam ne otkriva mnogo novih informacija u vezi uređaja, ali nam svejedno potvrđuje neke dosadašnje glasine koje su se pojavile o njemu. Na ovom se shematskom prikazu može vidjeti jedna stražnja kamera ispod koje se smjestio senzor otiska prsta, dok se sa njihove desne strane nalazi bljeskalica zajedno sa senzorom koji mjeri otkucaje srca. Zanimljivo je kako se na donjoj strani uređaja može primijetiti 3.5 mm audio izlaz – značajka koja bi u 2018. godini mogla postati prije iznimkom nego pravilom s obzirom da se sve veći broj proizvođača odlučuje na ugradnju USB Type-C porta u svoje pametne telefone.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.