Samsung Galaxy S9 na benchmark testu; zanimat će vas rezultati

Fotografija članka: Samsung Galaxy S9 na benchmark testu; zanimat će vas rezultati

Sve oči su polako uprte u slijedeći flagship kompanije Samsung koji će naslijediti i više nego odličan Samsung Galaxy S8 model.

Oglas

Imali smo prilike isprobati trenutno jedne od najpopularnijih flagship pametnih telefona na tržištu, a njihovu detaljnu recenziju možete pročitati e. Dok je Samsung Galaxy S8 imao tek neznatne promjene u odnosu na svog prethodnika kada je u pitanju hardverska strana priče, šuška se kako će Samsung Galaxy S9 ipak doživjeti veću i značajniju promjenu.

Osim novijeg dizajna novi će Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus doći sa nadograđenim hardverom, a kompanija je već počela sa testiranjima performansi ovih smartfona na benchmark testovima. Tako se na Geekbench-u pojavio pametni telefon marke Samsung sa brojem modela SM-G960F koji bi trebao biti nadolazeći Galaxy S9 model.

Ovaj će se uređaj prema Geekbench stranici u svome radu oslanjati na Exynos 9810 procesor koji će biti uparen sa 4 GB radne memorije. U ovoj je konfiguraciji Samsung SM-G960F na Geekbenchu u single core testu postigao 2.680 bodova, dok je u multi-core testu zabilježeno 7.787 bodova. Sa ovim brojem bodova Galaxy S9 je već sada iza trenutno najnovijih iPhone modela – tako je na primjer iPhone X zabilježio 4.197 bodova u single-core testu i 10.051 u multi-core testu.

Svakako je samo po sebi razumljivo da će Samsung i dalje raditi na poboljšanju performansa nadolazećeg flagshipa, međutim ostaje za vidjeti hoće li to biti dovoljno da se približi konkurenciji iz Cupertina.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.