Samsung Galaxy S9 mini se pojavio na Geekbenchu

Fotografija članka: Samsung Galaxy S9 mini se pojavio na Geekbenchu

Početkom godine je Samsung objavio svoju S9 seriju u kojoj smo dobili dva flagshipa, a izgleda kako se našlo mjesta za još jedan model u manjom kalupu.

Oglas

U današnje vrijeme smo navikli na smartfone s ekranima od 5.5 inča pa i većim, a Samsung je odlučio ponuditi model koji odgovara korisnicima koji svoje smartfone vole malenim i kompaktnim. Tako su se odlučili napraviti i mini verziju koja svoje mjesto nalazi u S9 seriji. Smartfon kodnog imena SM-G8750, za koji se vjeruje da je Galaxy S9 mini, se nedavno pojavio na Geekbench benchmarku, a samim time su procurile i neke specifikacije.

S9 mini će pogoniti Qualcomm Snapdragon 660 procesor sa 8 jezgri koji će raditi u kombinaciji sa 4 GB radne memorije. Doći će s Android 8.0 Oreo operacijskim sustavom, a postiže 1619 bodova u single-core i 5955 bodova u multi-core testu. Nije procurilo puno podataka o ovom smartfonu, ali se očekuje da će imati isti ekran kao Galaxy S8 i Note 8, samo što će biti veličine od 4 do 5 inča.

Iako nema nikakve potvrde od kompanije o kojem se uređaju radi, ne postoji puno opcija za eventualni naziv ovog modela, već možemo očekivati ili S9 mini ili neki drugi mini model sa slabijim specifikacija od njihovih flagshipa.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.