Samsung Galaxy S9 i S9+ službeno 26. veljače, prve isporuke u ožujku

Fotografija članka: Samsung Galaxy S9 i S9+ službeno 26. veljače, prve isporuke u ožujku

Nema ništa zanimljivije od najava povezanih sa najiščekivanijim flagship pametnim telefonima nove 2018. godine.

Oglas

Južnokorejski je div Samsung tako potvrdio kako će na Mobile World Congress-u 2018 službeno predstaviti svoj nadolazeći Galaxy S9 dvojac, a ako je vjerovati inače pouzdanom „leaksteru“ Evanu Blassu koji je poznat po svojim objavama na Twitteru, kompanija će ove uređaje predstaviti 26. veljače.

No, to nije sve. Postoje i neke neslužbene glasine kako će prednarudžbe za Samsung Galaxy S9 i S9+ početi samo par dana kasnije, točnije 1. ožujka. Uz to, spominje se i kako će prve isporuke kupljenih uređaja započeti 16. ožujka.

Prošle je godine Samsung Galaxy S8 dvojac došao sa mjesecom zakašnjenja, ali sudeći po najavama, južnokorejski se div vraća svojim uobičajenim vremenskim okvirima predstavljanja iz 2016. i ranijih godina.

Od novog se flagship dvojca očekuje mnogo, a navodi se kako će doći sa Exynos 9810 procesorom, stereo zvučnicima te dvostrukom stražnjom kamerom koja će se naći samo na Samsung Galaxy S9+ modelu. Standardni će Samsung Galaxy S9 doći sa jednom 12 MP stražnjom kamerom, ali će imati varijabilne to jest promjenjive otvore blende koji će se kretati u rasponu od f/1.5 do f/2.4.

Mi smo bili jako zadovoljni prošlogodišnjim Samsung Galaxy S8 i S8+ modelima, a njihovu detaljnu recenziju pročitajte .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.