Samsung Galaxy S9 bezecirao svu zalihu Snapdragon 845 čipseta

Fotografija članka: Samsung Galaxy S9 bezecirao svu zalihu Snapdragon 845 čipseta

Kako bi uspio predstaviti svoj idući flagship još ranije od očekivanoga, Samsung je navodno uspio osigurati sve Snapdragon 845 čipsete iz prve proizvodne serije.

Oglas

Priča iz 2016. godine o ekskluzivnom pristupu Snapdragonu 835 za sadašnji (zbog čega je LG bio prisiljen u svoj ugraditi Snapdragon 821) se ponavlja. Naime ali sada sa drugim brojem u nazivu je posve izvjesna. U nastojanju da predstavi na tržište Galaxy S9 u što kraćem roku, po nekim informacijama  iako je izglednije da će biti predstavljen na Mobile World Congress-u 2018. koji će se održati u veljači dok bi sami modeli trebali stići na police u ožujku, Samsung je navodno zakupio punu proizvodnju prve serije SD 845.

Vjerujemo da u tvrtci LG neće biti sretni ovakvim razvojem situacije, jer bi opet moglo značiti da će njihova ponos i dika, LG G7 možda “izvisiti” kao i prethodnik i da će morati doći sa Snapdragon 835 čipsetom, usprkos potpisanom ugovoru sa Qualcomm-om o nabavi SD 845. Ako se njihova noćna mora ostvari, znači da će ili pričekati sa predstavljanjem i izaći poslije Galaxy S9 serije, ili se opet zadovoljiti sa slabijim modelom čipseta. Bilo koji scenarij bi značio da će opet biti druga svirala i odavati dojam manjka inovacije ili truda, usprkos bolje prihvaćenoj LG Vx0 seriji.

No, ovo su zasada samo glasine i ne treba ih uzeti zdravo za gotovo, ali kako kažu mudri ljudi – gdje ima dima, ima i vatre.

 

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.