Samsung Galaxy S8 Pirates Of The Caribbean Edition za sve obožavatelje pirata

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 Pirates Of The Caribbean Edition za sve obožavatelje pirata

Od službene premijere Samsung-ovog flagship S8 i S8+ dvojca prošlo je tek nekih dva mjeseca, a u tom su se razdoblju ovi pametni telefoni pojavili u mnogim našim vijestima, ali i detaljnoj recenziji.

Oglas

Kakvi su naši dojmovi o ovim ljepotanima saznajte klikom na , a mi ćemo vam danas pisati o još dvije zanimljive varijante Galaxy S8 modela koji već sada nižu prodajne rekorde te kompaniji uspješno “cementiraju” poziciju trenutno vodeće svjetske sile kada je riječ o prodaji pametnih telefona.

Prva će se opcija najviše svidjeti ženskom dijelu populacije koja će kako se čini uskoro uživati u novoj ružičastoj boji Samsung Galaxy S8 i S8+ pametnih telefona. Osim nove boje kućišta specifikacije ovih uređaja identične su njihovim originalnim, prvo predstavljenim verzijama.

Druga će opcija biti dostupna samo za Samsung Galaxy S8 modele, a posebno će se svidjeti svim ljubiteljima odličnih Pirata s Kariba. Naime, Samsung je fanovima ovog filma pripremio Samsung Galaxy S8 Pirates Of The Caribbean Edition koji dolazi u jedinstvenoj kutiji u kojoj će se naći i lažni prsten koji se može pričvrstiti na stražnji panel ovog pametnog telefona. Tu je još i specijalna zaštitna maska te jedinstvena tema sučelja – sve u stilu Pirata s Kariba.

Eto, popularni Pirati s Kariba uz popularni Samsung ne mogu biti ništa drugo nego dobitna kombinacija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.