Samsung Galaxy S8 od sada u neodoljivoj boji crnog vina

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 od sada u neodoljivoj boji crnog vina

Burgundy Red ili boje rečeno boja crnog vina nova je hit boja koja krasi prekrasan Samsung Galaxy S8 flagship pametni telefon.

Oglas

Mnogi ovu boju poistovjećuju sa jeseni, a u ovom godišnjem dobu i prekrasnom crvenom lišću koje pada sa grana inspiraciju je pronašao i Samsung koji se odlučio svoj Galaxy S8 flagship „odjenuti“ u novu jesensku Burgundy Red boju. Prevesti je samo kao crvenu bilo bi krajnje neozbiljno, jer je ova boja mnogo tamnija te svojim tonovima odgovara boji crnoga vina. Što reći nego da je Samsung Galaxy S8 u ovoj novoj varijanti prekrasan, a za kupnju je već dostupan u Južnoj Koreji.

Sa prednje je strane u klasičnoj crnoj boji, a prekrasna se boja crnog vina najbolje prezentira u slikovitoj reklami koju možete vidjeti u nastavku. Jesen kao glavna inspiracija ovu reklamu čini izuzetno toplom i privlačnom, a cijeli je dojam upotpunjen novim Galaxy S8 flagshipom koji se savršeno uklapa u cijelu priču.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Isprobali smo Samsung Galaxy S8 u našoj detaljnoj recenziji, a kakvi su bili naši dojmovi možete pročitati na . Mi ćemo vam još za kraj spomenuti kako je ova boja ukupno šesta u cijeloj paleti u kojoj je Galaxy S8 dostupan, a osim boje crnog vina tu je i ružičasto-zlatna nijansa, srebrna, plava, siva i crna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.