Samsung Galaxy S8 napokon ima datum početka prodaje

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 napokon ima datum početka prodaje

Dosada već puno puta spominjani Galaxy S8 je napokon dobio datum početka prodaje, sudeći po posteru uslikanom nedavno.

Oglas

Otprije poznati datum predstavljanja koji je i dalje 29. ožujka u “Velikoj jabuci” tj. New Yorku nam je samo govorio kada ćemo upoznati S8, ali ne i kada ćemo ga moći kupiti. Na posteru koji se nedavno pojavio vidljiv je mjesec travanj, a budući da je predstavljanje u ožujku, sa relativnom sigurnošću možemo izjaviti da se radi o datumu početka prodaje, a još otprije se da naslutiti točan datum puštanja u prodaju, koji je ili 21. ili 28. travnja.

Prvi datum, 21.travnja je bio prvi naveden, ali je nedavno većinom pouzdani tipster  objavio da je datum pomaknut na 28. Mogući razlog odgode je, nagađa se, nedovoljna proizvodnja Snapdragon 835 čipseta koji pogoni S8/S8+. Drugi mogući razlog bi mogao biti da Samsung želi izvršiti dodatno testiranje kako bi izbjegao još jedan Note 7 fijasko.

Podsjećamo, S8 će dolaziti sa zaslonom od 5.8 inča, dok veći S8+ će nositi zaslon od 6.2 inča, pogonjeni Snapdragon 835 ili Exynos 8895 čipsetom. Glavna kamera je 12MP ali će imati mogućnost snimanja nevjerojatnih 1000 sličica u sekundi, što će omogućiti odlične “SloMo” snimke (iliti Slow Motion, usporeno snimanje) koje su donedavno bile moguće samo sa profesionalnom opremom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.