Samsung Galaxy S8 na rigoroznom testu sigurnosti baterije

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 na rigoroznom testu sigurnosti baterije

Vjerujemo da do sada gotovo i nema čovjeka koji još nije čuo za probleme koje je Samsung imao sa Galaxy Note 7 phabletom i njegovom baterijom.

Oglas

Nakon svih tih nemilih događaja za Samsung normalno je da postoji mala zabrinutost da se isti ili slični problemi ne ponove i kod novih Galaxy S8 flagship modela, pogotovo zato što kompanija koristi istog dobavljača baterija. Da se isti problemi ne bi ponovno dogodili i kod Galaxy S8 smartfona, Samsung je primijenio neke od najrigoroznijih testova baterija dostupnih u industriji.

Samsung je čak da bi umirio kupce objavio video koji prikazuje sve stvari kroz koje njihovi uređaji moraju proći prije nego se pojave u prodaji. Pored toga kompanija je na svojoj Internet stranici objavila intervju sa potpredsjednikom odjela za kvalitetu i pouzdanost proizvoda, gospodinom Sangkyu Lee, koji dao uvid u to kako je Galaxy S8 otporan na eksplozije.

U nastavku pogledajte kroz kakve sve testove prolazi Samsungov flagship kako bi se osigurala sigurnost korisnika.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.