Samsung Galaxy S8 na rigoroznom testu sigurnosti baterije

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 na rigoroznom testu sigurnosti baterije

Vjerujemo da do sada gotovo i nema čovjeka koji još nije čuo za probleme koje je Samsung imao sa Galaxy Note 7 phabletom i njegovom baterijom.

Oglas

Nakon svih tih nemilih događaja za Samsung normalno je da postoji mala zabrinutost da se isti ili slični problemi ne ponove i kod novih Galaxy S8 flagship modela, pogotovo zato što kompanija koristi istog dobavljača baterija. Da se isti problemi ne bi ponovno dogodili i kod Galaxy S8 smartfona, Samsung je primijenio neke od najrigoroznijih testova baterija dostupnih u industriji.

Samsung je čak da bi umirio kupce objavio video koji prikazuje sve stvari kroz koje njihovi uređaji moraju proći prije nego se pojave u prodaji. Pored toga kompanija je na svojoj Internet stranici objavila intervju sa potpredsjednikom odjela za kvalitetu i pouzdanost proizvoda, gospodinom Sangkyu Lee, koji dao uvid u to kako je Galaxy S8 otporan na eksplozije.

U nastavku pogledajte kroz kakve sve testove prolazi Samsungov flagship kako bi se osigurala sigurnost korisnika.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.