Samsung Galaxy S8 i S8+ već sada nižu prodajne rekorde

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 i S8+ već sada nižu prodajne rekorde

Samsung Galaxy S8 i veći Galaxy S8+ su jedni od najiščekivanijih flagship smartfona godine, a sada su dostupni za kupnju u mnogim zemljama svijeta.

Oglas

Iako se u prodaji nalaze manje od mjesec dana već su uspjeli obarati rekorde. Tako je južnokorejska kompanija objavila da je diljem svijeta do sada prodano 5 milijuna Galaxy S8 i Galaxy S8+ primjeraka.

Dakle najimpresivnija stvar u ovoj vijesti je činjenica da je ovaj popularni Samsungov duo na tržištu manje od mjesec dana, a već su uspjeli ostvariti tako impresivne prodajne rezultate. Prve primjerke ovih pametnih telefona mogli su nabaviti kupci Južne Koreje, Sjedinjenih Američkih Država i Kanade i to od 21. travnja ove godine.

Tjedan dana poslije ovaj je duo stigao i na tržište Velike Britanije, Francuske, Italije i Njemačke, da bi trenutno bio dostupan za kupnju u čak 120 zemalja svijeta. Individualni prodajni rezultati ovih Galaxy S8 modela nisu poznati, no postoje neke priče kako je veći Galaxy S8+ čak popularniji od standardnog Galaxy S8 modela.

Do sada se ovaj popularni duo nije pojavio na tržištu Kine, tako da će biti zanimljivo pratiti što će se dogoditi sa prodajnim rezultatima Galaxy S8 dua kada budu dostupni za kupnju na jednom od najkonkurentnijih tržišta svijeta. Mi smo za vas testirali oba primjerka Galaxy S8 dua, a više o njima možete pročitati u našoj .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.