Samsung Galaxy S8 i S8+ uskoro sjaje u novim bojama

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 i S8+ uskoro sjaje u novim bojama

Novi Samsungov flagship dvojac niže prodajne rekorde, a povećanju ovakvih odličnih prodajnih rezultata zasigurno će pridonijeti i nove boje u kojima će se uskoro pojaviti ovi pametni telefoni.

Oglas

Na Samsungovoj su tajvanskoj stranici zapažene tri nove boje koje će kako se čini uskoro krasiti ovaj flagship dvojac, a riječ je o bojama koje je Samsung službeno nazvao maštovitim nazivima ‘Ice Lake Blue’, ‘Smoked Purple Grey’ i ‘Quicksand Gold. Mi bi ih jednostavnije nazvali plavom, sivom i zlatnom bojom. :)

Samsung Galaxy S8 će se tako pojaviti u sve tri navedene boje, dok će Samsung Galaxy S8+ verzija doći samo u ‘Smoked Purple Grey’ i ‘Quicksand Gold’ boji. Podsjetit ćemo vas kako je u službenoj prodaji ovaj flagship dvojac dostupan u pet boja, a to su crna, siva, srebrna, plava i zlatna. Ili kako ih Samsung zove: Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver, Coral Blue i na kraju Maple Gold.

S obzirom da su se ovi pametni telefoni u navedene nove tri boje pojavili samo na kompanijinoj tajvanskoj službenoj stranici ne znamo podatak hoće li te boje biti službeno dostupne i u prodaji na ostalim tržištima, a tu je naravno i pitanje kada. Mi možemo reći kako nije samo boja ona koja nas je privukla ovom flagship dvojcu, već i odlične specifikacije i performanse, pa tako naše dojmove možete pročitati u detaljnoj recenziji na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.