Samsung Galaxy S8 i S8 Plus: isplivali novi detalji

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 i S8 Plus: isplivali novi detalji

Mnogo se šuška o novim Samsung-ovim flagship pametnim telefonima, a najnovije informacije dolaze nam ravno iz Južne Koreje.

Oglas

Ovaj izvještaj donosi neke detalje vezane uz  Samsung Galaxy S8 i S8 Plus modele. Tako se već priča da će Galaxy S8 Plus imati veliki ekran od čak 6.2 inča, a za oba se modela očekuje izostanak fizičke Home tipke u korist virtualne. Ovo je velika promjena za popularnu južnokorejsku kompaniju kojoj je do sada fizička Home tipka bila zaštitni znak..

Zna se i kako će Samsung Galaxy S8 i Galaxy S8 Plus imati zakrivljeni ekran – u oba će se slučaja ekran u lijevom i desnom smjeru protezati preko ruba tako da navodno ove godine neće biti popularnih kompanijinih Edge verzija pametnih telefona.

Južnokorejski izvor navodi i kako na Samsung Galaxy S8 modelu neće biti dvostruke stražnje kamere, a to potvrđuju i neke neslužbene fotografije kućišta ovog smartfona koje će prema nekim izvorima imati ekran od 5.7 inča. S druge strane, Samsung Galaxy S8 Plus će imati dvostruku stražnju kameru.

Uglavnom su ovo podatci koji su i otprije poznati ili bolje rečeno već se o tim specifikacijama i prije , no sada je izvor nešto pouzdaniji.

Važna je informacija i kako je prototip oba flagship modela spreman za proizvodnju te poslan Samsungovom glavnom izvršnom direktoru na potvrdu. Navodi se i kako će njihova službena premijera biti održana na nadolazećem Mobile World Congress-u 2017 u Barceloni. Ne znamo hoće li se ova premijera obistiniti u veljači ove godine kada započinje MWC, s obzirom da su neke prijašnje glasine spominjale kašnjenje u predstavljanju (tek travanj) zbog čekanja najnovijeg Qualcommovog Snapdragin 835 flagship procesora.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.