Samsung Galaxy S8 i S8+ dobili europske cijene

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 i S8+ dobili europske cijene

Kako se približava premijera novih Samsungovih top smartfona, Galaxy S8 i S8+, tako se sve više nagađa i koja će im biti konačna cijena. Ako se pitate kolika će biti, ne brinite, bit će niža od iPhonea 8 :)

Oglas

Samo ćemo vas podsjetiti kako se premijera novih Samsungovih “drugačijih” smartfona očekuje 29. ožujka, kako je i najavljeno, a prodaja će mu početi u travnju. Najave su zanimljive, a nakon nemilih događaja koje je kompanija imala s phabletom nisu ništa prepustili slučaju, tako da je za očekivati kako će osmica zaista biti osjetno naprednija od prethodnog modela.

No, u posljednjih nekoliko mjeseci dosta smo o ovim smartfonima, ali smo si postavljali i pitanje – kako će Samsung pokušati privući postojeće i nove kupce? Dvije su varijante. Prva je ponuditi puno više usluga, alata, mogućnosti, senzora, boja (dolazi i u ljubičastoj!) i čega sve ne u novim Galaxy S8 i S8+ smartfonima. Druga je ponuditi ih po nižoj cijeni od konkurencije. Postoji i ona treća koja bi obuhvatila prvu i drugu varijantu, no u to čisto sumnjamo.

Prema najnovijim informacijama s kojima raspolažemo praktički je sigurno kako će novi Samsungovi smartfoni biti zadnja riječ tehnike, a i radit će na trenutno najbržim procesorima. No, isto tako, informacije o cijenama nas baš i nisu obradovale. Jedan izvor blizak kompaniji objavio je cijene po kojima će se prodavati. One su naravno neslužbene ali nekako nam se čini kako bi mogle biti točne.

Cijene smartfona:
– Samsung Galaxy S8 ….. 799€
– Samsung Galaxy S8+ … 899€

Čini se kako novi Samsungovi smartfoni ipak neće imati tako visoku cijenu kao novi , a za koji je najavljena cijena od 1.000$. Strpjet ćemo se još 20-ak dana, do službene premijere, kada ćemo saznati koliko je ovo se točno.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.