Samsung Galaxy S8 dvojac ima 15% veću prodaju u odnosu na prethodnika

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 dvojac ima 15% veću prodaju u odnosu na prethodnika

Prema nekim je napisima koji su se nedavno mogli pronaći u medijima Samsung upao u male probleme time što je prodaja kompanijinih najnovijih flagship pametnih telefona naglo usporila.

Oglas

Ne samo da se pisalo kako je prodaja Samsung Galaxy S8 i S8+ modela usporila, već se išlo tako daleko da se čak tvrdilo kako je kompanija prošle godine prodala mnogo više Galaxy S7 prethodnika u usporedbi sa istim periodom ove godine. Na početku se pisalo kako ovaj flagship dvojac obara sve Samsungove prodajne rekorde, a sada ovakvi pomalo poražavajući rezultati?

Ne znamo ima li istine u informacijama da prodaja Galaxy S8 dvojca usporava i nije baš sjajna, no ukoliko je vjerovati kompaniji Samsung sve su to netočne informacije. Prema ovom ekstra popularnom južnokorejskom divu situacija je ipak značajno drugačija. Naime, kompanijin je predsjednik mobilnih komunikacija Koh kategorički odbacio bilo kakve informacije o tome kako prodaja Galaxy S8 flagship dvojca ne ide dobro.

Uz to je dodao kako baš naprotiv prodaja ide odlično te ovogodišnji Samsungov flagship dvojac nastavlja obarati prodajne rekorde i sukladno tome se prodaje bolje od S7 prethodnika. Koh je čak otkrio i neke brojke, pa tako znamo kako su prodajni rezultati za oba Samsung Galaxy S8 modela čak 15% veći u odnosu na prethodnika. Iz kompanije je naglašeno i kako oni ne vide neke negativne trendove koji bi usporili prodaju njihovog flagship dvojca.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.