Samsung Galaxy S8 duo obara rekorde u prednarudžbama

Fotografija članka: Samsung Galaxy S8 duo obara rekorde u prednarudžbama

Čini se kako se usprkos svemu Galaxy S8 i S8+ pokazuju kao kompanijini najuspješniji flagship smartfoni predstavljeni u posljednje vrijeme.

Oglas

Ovaj je uspješan duo smartfona već oborio rekorde u Samsungovoj matičnoj zemlji, Južnoj Koreji, gdje je u prednarudžbama zabilježeno više od milijun primjeraka. Ovaj je broj rekordan u Južnoj Koreji, no ipak je riječ o prednarudžbama, tako da ćemo prave prodajne rezultate vidjeti u nekim naknadnim istraživanjima tržišta koji će se pojaviti krajem godine.

Ovi su popularni flagship smartfoni dobro prihvaćeni i u Sjedinjenim Američkim Državama, a to je potvrdio predsjednik Samsung Electronics America, Tim Baxter, koji je izjavio kako su prednarudžbe za navedeni duo „najbolje ikada“ za Samsung u toj zemlji. Dakle, ruše se rekordi u Americi gdje je S8 duo zabilježio 30% više prednarudžbi u odnosu na S7 i S7 Edge flagshipe od prošle godine.

Iako je ovo svakako odlično postignuće za Samsung u Americi, ipak se pitamo kakav je odnos „snaga“ u usporedbi sa Apple-ovim rekordima na tom području. Vrlo vjerojatno Samsung još uvijek nije uspio „pokoriti“ Apple u Americi, pa se zato takvi podatci još uvijek ne objavljuju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.