Galaxy S8 će imati tipke na zaslonu osjetljive na dodir?

Fotografija članka: Galaxy S8 će imati tipke na zaslonu osjetljive na dodir?

Samsung Display radi na ugrađivanju senzora za 3D Touch u panel što nije ništa iznenađujuće s obzirom je osjetljivost na dodiri OLED zaslona prisutna još od 2015.godine kod Huawei-a

Oglas

The Investor navodi da će Galaxy Note 8 biti osjetljiv na dodir po cijelom zaslonu, ne samo oko Home tipke što je zamišljeno kod Galaxya S8, te bi mogao, sudeći po dosadašnjim iskustvima, biti dostupan i prije novog iPhonea.

Micanje fizičkih tipki na Galaxyju S8 rješit će nekoliko korisničkih „problema“: kao prvo, micanjem će se uklonit će se mogućnost paljenja telefona dok je polegnut. Kombinacijom postojećeg Samsungovog Always-On displayja i osjetljive na dodir Home tipke GS8 korisnici će moći samo dodirom na zaslon upaliti zaslon. Glavni nedostatak mu je, za razliku od Appleovog, što je ipak Appleov taktilni sistem napredniji.

Najbolja opcija bi bila implementirati skener otiska prsta u zaslon, što je ubačeno u GS8 u zadnji čas, ali razvijanjem naprednijeg senzora za Note 8, postoji velika šansa da je Samsung htjeti imati cijeli paket, od virtualnih tipki, osjetljivosti na dodir i skenera otiska prsta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.